Next stop Bangkok. Eller...... 
Så kom vi endelig af sted. Vi nåede dog lige at opleve årets første snevejr og det blev derfor også en lidt længere tur end forventet at komme fra Horsens til København hvor vi skulle flyve fra. Undervejs var vi inde at få frokost hos Sebastian og derefter på en lille (ikke planlagt) sightseeing rundt i Københavns gader. Vi var blandt andet et smut forbi Amalienborg inden vi nåede frem til Københavns lufthavn.Trods af en ruteplan fra krak, for vi alligevel lidt vild og kom et smut forbi dronningen
Langt om længe kom vi til lufthavnen hvor vi tog afsked.


Godt spændte kom vi ombord på vores første fly mod London, og var egentlige ikke særlige nervøse for flyvningen da vi gik ombord. Da vi lettede, kom flyets kraft dog bag på mig, hvilket fik mig til at tvivle kraftigt på, om det overhovedet var en god ide at tage af sted. Jeg var først rolig igen, da vi hang oppe under skyerne, da der her ikke var så meget turbulens. Da vi skulle lande igen i London, var jeg dog ikke den eneste nervøse passager ombord. Landingen var nemlig meget turbulent og der kom nogle kraftige ryk i flyet. Men ned kom vi da ?.

I Heatthrow skulle vi vente i fem lange timer, før vi skulle med det sene fly mod Bahrain. Dette fly var en helt anden kaliber, og turen var rent flyvemæssigt meget bedre. Det er dog stadig ikke min kop te at flyve. Vi skulle dog sove ombord og var en noget svær bedrift at finde sig til rette på et lille flysæde og forsøge at få sovet bare en lille smule. Det lykkedes mig dog at falde lidt i søvn, og da vi vågnede op igen, hang vi over den Saudiarabiske ørken.Udsigten fra flyet over Saudiarabien


Det har været en meget speciel oplevelse at befinde sig i et land med en så anderledes kultur og at være omringet af kvinder der er helt tildækkede. Enkelte har endda også dækket deres øjne til med et tyndt slør.
Efter en lille kontrol af vores tasker blev vi gennet videre af en mand ud i terminalen, hvor vores næste fly skulle gå fra. Problemet var bare, at vi skulle vente 12 timer på det. GAAB hvor var vi trætte og vi satte os derfor tilrette på nogle stole og prøvede på at sove lidt. Det viste sig dog at være umuligt, og efter fem timers venten besluttede vi os for at se, om de ikke havde nogle værelser eller lignende, så vi kunne få sovet lidt. Da damen i skranken hørte hvor vi kom fra og hvor vi skulle hen, fortalte hun os dog, at vi faktisk havde krav på et værelse og et måltid, fordi vi skulle vente så længe. Det var der dog ingen, der gad fortælle os da vi ankom. Vi kom derfor langt om længe med en minibus der med fuld fart tog os igennem Bahrains gader og hen til vores hotel. Vi fandt hurtigt ud af, at man ikke følger nogen færdselsregler her, da turen var meget halsbrakkende og bilerne med fuld fart kørte ind mellem hinanden og stort set var ligeglade med hvornår der var rødt eller grønt. Vi nåede lige, at få en times søvn på hotellet før vi skulle tilbage igen, hvilket jo slet ikke er optimalt.Tobias sidder og venter på minibussen til hotellet i Bahrains Lufthavn.


Godt trætte kom vi ombord på flyet mod Bahrain der undervejs skulle stoppe i Oman for at sætte nogle passagerer af og for at andre kunne komme på. Vi blev dog allerede her forsinket, fordi der manglede en passager, og efter nogen tids venten blev de nødt til at tage hans bagage af flyet af sikkerhedsmæssige årsager. Af sted kom vi dog langt om længe, og i Omam forlod mange af de arabiske mænd flyet. Vi blev dog yderligere forsinket af, at der igen var forsvundet en passager, og det tog tre timer før vi kunne lette igen. I al den tid måtte vi ikke forlade flyet og var godt frustrerede. Det viste sig dog til sidst, at den manglende passager hele tiden havde været ombord, men bare havde faret rundt i flyet under alle optællingerne. Han var derfor ikke særlig populær hos os.
Før vi lettede kom der så flere passagerer ombord, og det viste sig, at de alle var fattige thai?er der alle stjal hvad de kunne, hostede og snottede. Meget lækkert! Vi var på dette tidspunkt begge meget udkørte og frustrerede over den lange flyvetur, så der skulle ikke meget til for at irritere os. Men alle Thai?erne hostede om kap alle de timer vi var ombord på flyet, og der sad en dame skråt ved siden af mig, der konstant sad og spyttede snotklatter ned i en pose der lå på gulvet. Derudover tog de også alle de ting de kunne komme i nærheden af lige fra flyets kopper, høretelefoner og hvad der ellers var omkring dem. Turen blev igen meget turbulent, og vi fløj lige ind i et tordenvejr. Jeg var på dette tidspunkt så træt og bange, at vi seriøst overvejede om det var det hele værd. Da vi landede i Bangkok, så vi dog efter mange timers søvn på hotellet med lidt andre øjne på det hele og prøver i stedet at se hvordan det går. Jeg er dog allerede oppe at køre over næste flyvning og ser slet ikke frem til den.
Vi tog en tur ud i Bangkoks gader om aftenen, hvor vi endelig fik lidt at spise og fik ringet hjem. Det var dog en ret speciel oplevelse idet der kravlede kakerlakker ved vores fødder og et lille firben på væggen bag telefonen. Vi skyndte os derfor hurtigt videre til en anden telefon hvor der ikke kravlede kryb rundt.

Vi bliver i Bangkok de næste par dage og flyver derefter videre til Koh Samui lørdag den 27. januar.

Tjek eventuelt Tobias's blog på tobysblog.com hvis du vil læse mere :)


[ 3 kommentarer ] ( 360 visninger )   |  permalink  |  relateret link  |   ( 3 / 935 )

Forrige Næste