Bangkok 
På anden dagen i Bangkok gik vi først ud på et marked for at spise og købe lidt ind. Der var så mange boder med alt muligt forskelligt at man hele tiden blev fristet. Tingene kostede heller ikke ret meget så vi endte da også med at købe nogle forskellige ting såsom en taske, en kjole, badeshorts og lignende.

Herefter to vi ud for at se på nogle af seværdighederne i byen. Vi startede med Grand Palace og Emerald Buddha. Vi havde dog ikke det rigtige tøj på for at komme ind så var begge nødt til at låne henholdsvis en sarong og et par bukser. Vi blev virkelig smarte. Det var et imponerende område med bygninger der alle var rigtig flotte. Det var noget af et syn og den lidt dyre entre værd.
Mig i min den yndige sarong jeg var nødt til at låne for at kunne komme ind.


Derefter tog vi hen til Wat Po hvor man kan se en kæmpe buddha i guld. Også meget flot.

Til slut var vi forbi en kultur park hvor thaierne slappede af. Der var en dejlig rolig stemning og faktisk ingen turister hvilket er lidt mærkeligt da den ligger midt i turist helved.
En dejlig park i midten af Bangkok, hvor der blandt andet bliver dyrket tai chi.Det var især dejligt at komme lidt væk fra den mængde af trafik der er på vejene. Der er tusindvis af biler, motorcykler og tuk tuker på vejene og langs alle veje ligger der fattige mennesker og sover eller sælger fra deres små gadeboder. Der er konstant mange nye indtryk af forskellige monomenter, chauffører der vil have en med på en tur, gadesælgere osv. så det er rart endelig at komme tilbage på hotellet og slappe af.

På tredje dagen tog vi igen rundt på markedet, hvor vi fik købt en masse ting og spist noget lækkert mad. To retter mad og noget at drikke kostede os 230 Bath (omkring 38 kr.). Virkeligt billigt.
Til frokost satte vi os ind på en lille restaurant på Khao San Road.


Senere to vi turen ud til Golden Mount, der er en høj hvorfra man har udsigt ude over Bangkoks gader. Der stod godt nok at der var lukket da vi kom, men vi tog turen derop alligevel. Der var en rigtig flot udsigt udover byen og det var rart at komme væk fra al bilosen nede på gaden.
Vi fik nogle venlige kinesiske turister til at tage et billede af os :)


I morgen tager vi af sted til Koh Samui, og vi glæder os begge meget til sol og strand.


[ tilføj kommentar ]   |  permalink  |  relateret link  |   ( 3 / 1009 )

Forrige Næste